Facebook Twitter YouTube

Wedstrijd     Student Village     Hoe Inschrijven    Contact   NL | EN

6 urenloop loper
6urenloop 2015

17 oktober 2018

't zand brugge

doors: 17u

startschot: 18u

  Vorige editie

  Bekijk de promovideo

De wedstrijd

Wisselbeker

De 6 urenloop is een gratis studentikoos sportevenement op het beursplein voor alle studenten en personeelsleden van de hogescholen uit Brugge en Oostende!

 

In de eerste plaats is het een loopwedstrijd, waar studenten en personeelsleden elkaar uitdagen en het tegen elkaar opnemen in een 6 uur durende loopestafette. Het team dat door middel van aflossing het meeste aantal rondjes van +/- 300m loopt is de winnaar.

 

Het wonder is geschied, het wonder is geschied... ReVaKi won en de Kenianen niet! Nog nooit was de 6 urenloop zo spannend als vorig jaar! Iedereen die aanwezig was kan dit beamen.

 

De studenten van ReVaKi trokken aan het langste eind. De Kenianen, topfavorieten en winnaars van de editie 2014 en 2015, werden met vier ronden verschil geklopt. ReVaKi toonde, naast de deugddoende massages, dat ze de sportieve uitdaging heel serieus opnamen.

 

Nemen de Kenianen dit jaar een sportieve revanche? Verslaat ReVaKi de Kenianen opnieuw? Kaapt een ander team de overwinning voor hun neus weg? Kom op woensdag 25 oktober 2017 naar de 6 urenloop en maak het live mee.

 

De wisselbeker is niet meer! Proficiat aan Aethyra met het behalen van hun 3de overwinning op rij bij de studentenclubs. Koester die wisselbeker!

 

Geen paniek, we hebben een gloednieuwe wisselbeker. Gaat deze opnieuw naar Aethyra of bundelen andere studentenclubs hun krachten?

Loopteams

Een loopteam moet uit minstens 10 lopers bestaan. Er is geen maximum aantal lopers. Heb je geen team maar wil je toch meelopen? Dat kan! Het sphere-team is er voor lopers zonder team. De definitieve nummers van de teams worden de dag voor de wedstrijd geloot en komen op facebook.

 

Inschrijven

Deelnemende ploegen

· Kring Brugge · De Zwoane · Aethyra
· Brihos · AmiScientia · De Kenianen
· Upkot Brugge · Ti Ta Power · International drunks
· Lilo en de Bitches · Europacollege · X
· X · X · X

Supporterslegioen

Wie heeft het grootste en leukste supporterslegioen? Maak zoveel mogelijk vrienden, kennissen, familie en zelfs de bomma warm om te komen supporteren. Wie weet winnen jullie een aangename prijs voor jullie supporters!

 

Wat moeten ze daarvoor doen? Op de avond zelf kunnen de supporters zich laten registreren voor het gewenste team. En nog stopt het hier niet! Onder de supporters loten we één supporter uit die een individuele prijs kan winnen.

Startpakket

Gratis startpakket voor loopteams! Elk team krijgt gratis een water- en voedselpakket. Er kan altijd water bijgekocht worden aan zeer voordelige prijzen.

 

Tijdens de wedstrijd kan men live het klassement volgen. Na het evenement wordt ook de eindscore bekend gemaakt.

Speciale rondes

Elk uur is er ook een speciale ronde. Deze ludieke rondes gaan door tussen de loopwedstrijd zelf maar pas op, de uitvoering is vaak belangrijker dan de snelheid van de loper! De beste(n) van elke ronde worden beloond met naturaprijzen geschonken door onze sponsors.

 

18u30 - Touch Down i.s.m. Brugsche Rugby Club
19u15 - Boekenronde i.s.m. Brugse Boekhandel - speciaalzaak voor fantasy!
20u00 - Iron man-ronde i.s.m. Triatlon Brugge
20u45 - De "hoe vettiger hoe prettiger"-ronde i.s.m. Charlies Chips
21u30 - De ideale kotstudent i.s.m. Upkot Brugge
22u15 - Pimp your limo i.s.m. Limodeluxe
23u00 - Bier her! Bier her! Oder ich fall' um i.s.m. Queens of Hop
23u45 - Pure SenSuur i.s.m. Pure Senses

Rangschikking

Student Village

Uitloop

Naast het loopparcours is er een heus "STUDENT VILLAGE" met muziek en randanimatie van sponsors en partners gebouwd. Men kan er leuke prijzen winnen. Op die manier willen we zowel de sportieve student als de sfeermaker, supporter een aangename tijd laten beleven.

 

Sportiviteit gekoppeld aan supporters & ambiancemakers is dan ook de ideale combinatie voor een geslaagd event!

Al die sportieve inspanningen moeten beloond worden en dat doen we 's avonds dan ook met een spetterende uitloop. Na de bekendmaking van de winnaars beginnen we eraan tot 00u30.

 

Nadien kan men verder feesten op de officiële afterparty in Cafe Pick op de Eiermarkt.

De Sphere-bar

Massage
Powered by ReVaKi KU Leuven

Tijdens de inspanning, is het nu als loper of als supporter, kan de innerlijke mens ook het nodige vocht en een hartige hap gebruiken.

 

Aan de bar kan men genieten van fris gerstenat, frisdranken en sportdrinks aan €1,60.

Team ReVaKi KU Leuven verwent opnieuw jullie vermoeide spieren en benen.

Warming up

Powered by Pure Senses

Drop The Beat

Om 17u40 voorziet Pure Senses een warming up! Gooi die spieren en benen maar eens goed los.

Ook dit jaar laten we enkele dj’s aan het werk om de lopers en supporters op te zwepen met hun straffe beats.

 

Van 18u tot 20u: Casablanca - DJ's

Van 22u tot 24u: Double DaZZle

Studentenfanfare Ghendt

De studentenfanfare van Ghendt zal van 20u tot 22u menig student entertainen met enkele cantusklassiekers! Geniet samen met hen ook van ons gratis vat om 21u.

 

Hoe inschrijven?

Laat via de knop inschrijven de contactgegevens na die nodig zijn om jouw team te laten deelnemen aan de 6urenloop! Als alles goed verlopen is krijg je nadien via mail een bevestiging van jullie deelname.

Loop je liever alleen? Dat kan! Laat de veldjes 'Teamnaam', 'Teamkapitein' leeg en loop de dag zelf mee met een team naar keuze!

 

 

Inschrijven

Meehelpen!

De 6 urenloop, het grootste sportevenement voor en door studenten in Brugge, zoekt enthousiaste medewerkers. Om er opnieuw, een meer dan geslaagde editie van te maken, gaan wij nu reeds op zoek naar de crew voor 2016.

 

Meehelpen

Contact

Coördinator: Bram Vanaelst

Sponsoring en communicatie: Wim Weymeis

info@6urenloop.be

Met dank aan onze sponsors

Lacarta Jeka

Webdesign: Simon David

6urenloop 2015
6 urenloop loper

Lacarta
Jeka
6 urenloop loper
6urenloop 2015

Lacarta Jeka
Lacarta
6 urenloop loper
6urenloop 2015

Lacarta Jeka
6 urenloop loper
6urenloop 2015

Lacarta Jeka

6 urenloop loper
6urenloop 2015

Lacarta
Jeka